RSS

Azi e cea mai fericită zi din restul vieţii voastre

31 Jan

Nu numai pentru că l-aţi cunoscut pe Bulă Întâiul, asta era la mintea găinii călcată de cocoş. Ci pentru că aşa zic specialiştii care dacă sunt specialişti trebe crezuţi că altfel ar fi humanoizi ca mine şi ca voi. Asta a citit Bulă pe net în timp ce-şi făcea de lucru cu ceva funny videos şi poze cu femele despuiate ca să aducă bani la firma care-l ţine strâns la pieptul ei. Zic specialiştii ăştia ca 31 january e ziua în care, în majoritatea cazurilor fericite, vin primii bani pe ce s-a prestat şi mulţi încep să-şi frământe circumvoluţiunile unde să se beţivească/curvăsărească în holidaiu de vară. Cică numa gându’ ăsta şi te face să pocneşti dă fericire cum pocneşte hormonii în adolescenţii privitori de porn pe internet.

Bulă Întâiul vă doreşte să aveţi un 31 january fericit, cu mălai în buzunar, cu soacra plecată la Antipa, cu amanta fără pretenţii şi cu o combinaţie pentru la vară în Corfu, Antalya sau, ăi mai sărăntoci la Nisipurile de Aur de la fraţii cu cefa beton.

Din păcate la firma unde prestează Bulă rupând youtubele-n paişpe s-o amânat venirea lichidităţilor aşa că nimeni (exceptând scârbossul) nu se gândeşte la cum o să stea-ntr-o rână la vară p-o plajă cu o thailandeză dornică de hâţa-hâţa. Noi ne gândim să-i tragem o chetă, poate ne iese de ceva bericică la bidon să ne simţim şi noi mai încolo cei mai fericiţi sclavi de pă plantaţia existentă. Dacă zeul berii e milostiv, Bulă şi colegii vor avea şi ei cea mai fericită zi ca să nu-i facă de căcat pe specialiştii ăia. Cu condiţia esenţială să fie berea rece.

(în poză se află Bulă într-o viaţă vară viitoare după ce a economisit banii de bere, ţigări, ventile la Pegas şi jocuri de societate gen păcănele şi pariuri sportive)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 31, 2011 in d'ale lu' bula

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: