RSS

Protestele la pompă în viziunea lui Bulă

31 Jan

Bulă Întâiul a primit o grămadă de propuneri indecente la viaţa lui, dar cea mai indecentă din ultimul timp a fost aia de boicotare a pompagiilor de la oemveuri şi petroame ca să scadă şmecherii preţul la lichidul vital pentru motor. Şi acu’, în rândurile care urmează, Bulă vă va explica de ce, dar mai ales, dragii mei, ce înseamnă în viziunea subsemnatului care vă scrie aşa zisele zbierături de la izvorul de lichid octanic.

Bulă Întâiul nu protestează din simplul motiv că nu posedă maşină, fie ea de umblat pe ştrase, fie ea de tuns iarba sau ouăle. Bulă se deplasează cu Pegasul, cu trenul sau aeroplanu’ când vizualizează frumuseţile patriei lui şi patriilor altora şi cu maşina dela firmă când este forţat de zbieretele scârbossului să-şi mişte apolliniacul trup în delegaţii prin ţară (lucru la care sunt forţat destul de des). Neavând vehicol propriu, eu, Bulă, nu pot a protesta.

Şi ca un ultim argument, care e în viziunea lui Bulă Întâiul un argument valid, viabil şi care poate fi luat în seamă de scenariştii de la Bollywood, protestul e cam aşa: Vii, tu mascul feroce, acasă şi dintr-un motiv de prea multă ţuică la bord, bere la stratosferă şi apă-n sandale vrei brusc să-ţi boicotezi femelă pentru că acu trei săptămâni ţi-o ars cotletele de vită Kobe. Te bagi frumos în pat lângă ea, o mângâieşti cât să i se erecteze apetitu’ şi când să te călărescă precum la un western de pe MGM, o respingi şi te laşi bărbăteşte la mâna ta, să crape de necaz că i-ai tras boicot şi nu altceva.

Aşa şi cu boicotu’/pişcotu de la pompă. De vreţi boicot ori umblaţi ca Bulă cu biclele, ori, ca să pară şi mai tragic, cam ca în 300 de spartani de tragic, nu băgaţi benzină şi-mpingenţi maşinile prin town. Adică tot un fel de a vă lăsa la mâna voastră.

Advertisements
 
3 Comments

Posted by on January 31, 2011 in d'ale lu' bula

 

Tags: , ,

3 responses to “Protestele la pompă în viziunea lui Bulă

 1. no comment

  January 31, 2011 at 11:44 am

  Nai bani nici macar de-un trabant bai. Noi care iesim sa protestam facem ceva nu scriem pe bloguri stand akasa si dandune jmekeri.

   
 2. Bulă

  January 31, 2011 at 11:52 am

  Bula nu are bani de Trabant pentru ca foloseste banii pe femei si bautura, carti (si de citit) si ventile noi la Pegas. Eu as putea sa fiu solidar cu-n termos de ceai la protestele voastre, dar ati rezolvat ceva? Ati vazut luminita de la capul pompei?

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: