RSS

Nostalgiile lui Bulă la-nceput de lună

01 Feb

La fiecare început dă lună, Bulă Întâiul trece printr-o serie de transformări care, din fericire pentru cârciumarii frecventaţi de Bulă, nu ţin decât o zi. Bulă devine pentru o zi sentimental, mai sentimental decât fecioarele care hohoteau în sălile de cinema când se scufunda mort Di Caprio în timp ce grasa aia scăpa pe-o uşă în mijloc de Atlantic.

Pe Bulă îl apucă nostalgiile după chestii din trecut (da …… (nu dăm nume, da’ ştie ea) îmi pare rău că te-am sunat după 10 ani să te invit la un judo de budoar, Bulă chiar nu ştia că te-ai măritat şi ai copii) cum ar fi acu’ pe-ntâi de februatie când Bulă ar vrea să vadă filme ruseşti dân alea vechi cu soldatul eroic rus tăvălindu-se sub şenila tancului invadatorului neamţ. Sau nu neapărat cu război ca să nu-l deprime pe Bulă, că combinaţia deprimare-nostalgie îl face pe Bulă să vrea să bea mult şi nu poate face asta că mai trebe să şi muncească, nu? Un filmoc de genul Zboară cocorii sau Moscova nu crede-n lacrimi sau, de ce nu, Gară pentru doi. Da supuşii mei mai tineri, puneţi voi degeţelele voastre de bil gheiţi pe tastaturi şi daţi jos de pă torenţi Gară pentru doi. Neapărat cu subtitrare că fac pariu că habar nu există de limba rusă. Nici măcar Bulă care-i mai în etate nu ştie limba asta.

Şi-n timp ce-l vizionaţi gândiţi-vă şi la Bulă, că şi el, o dat’ pe lună are nişte nostalgii. Femelele ar putea să mă-nţeleagă mai bine la faza cu o dat’ pe lună, nu fetelor?

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on February 1, 2011 in d'ale lu' bula

 

Tags: , , , , , ,

One response to “Nostalgiile lui Bulă la-nceput de lună

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: