RSS

Creşterea şi descreşterea imperiului falic

02 Feb

Disclaimer: Dacă postul care va urma e prea filozofico-metafizic este din cauză că Bulă a băut pân la ora doo, iar acu’ e-un picuţ mahmur, motiv pentru care şi-a luat şi învoire de la scârboss că n-ar fi făcut faţă solicitantei munci pe care-o prestează.

Şi-acu să purcedem în inima ideii. Acu’ vro doo zile, la Bulă Întâiul a venit la o coffe un vechi amic, amic care din vesel devenise trist, din interesat de ce-i în jur devenise contemplativ (repetaţi cuvântu’ ăsta de 30 de ori cât de repede puteţi). Normal că je, fire miloasă şi introspectivă l-am întrebat care-i cauza pentru care tristeţile îi umbresc fruntea. Răspunsul l-ar fi făcut şi p-un agent CIA să-şi ceară transferul la huiduit de maimuţe-n Congo. Amicul, care-i la etate de gen 30 de primăveri prinse în buchetul vieţii, mi-a mărturisit ca are impresia că lui îi descreşte. Obiectul muncii, dacă-nţelegeţi. Bulă i-a explicat că acest fenomen e imposibil, el neauzind de aşa ceva nevăr evăr. Nu, omul o ţinea una şi bună: lui i-a scăzut furtunul de pompier. Furios că pe Google nu se găseşte ceva de genul “ai 30 de ani şi barosul scade-n dimensiuni. Ce ai de făcut?”, Bulă Întâiul a emis doo ipoteze:

1. E vorba de influenţa lunii. Fazele lunii ca la maree. Scade luna, scade şi şarpele cu-n ochi. Mai nasol o să fie la eclipsă de lună.

şi

2. Nu i-a scăzut the stick, i-au crescut mâinile.

Ipotezele nu l-au consolat pe amic, ba mai mult, Bulă se chinuie să facă rost de-un metru de croitorie ca să-şi măsoare bunul cel mai de preţ. Dacă individul de amic are dreptate şi de la o vârstă scade socoteala? Numai când se gândeşte la aşa ceva, pe Bulă îl ia cu frisoane.

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on February 2, 2011 in d'ale lu' bula

 

Tags: , ,

2 responses to “Creşterea şi descreşterea imperiului falic

 1. Traian

  February 2, 2011 at 11:54 am

  Bula, a inceput sa ti se micsoreze?

   
 2. Bulă

  February 4, 2011 at 12:49 pm

  In acest post nu era vorba de mine, si nu, nu se micsoreaza ca am masurat-o. Am zis!

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: