RSS

Sex 4.0

03 Feb

Uneori, speriat de propria mortalitate, căci şi Bulă, din păcate pentru lumea întreagă, este muritor, Bulă Întâiul se gândeşte la cum va arăta viitorul. Va folosi el fond de ten, va face operaţii estetice, va fi frumos, va fi urât? Cum va arăta pornul? Dar sexul? Aşa că, confruntat cu astfel de mistere, Bulă, în stilul lui consacrat va încerca să răspundă la cel puţin o întrebare.

Bucureşti 2090. Bulişor al III lea Junior deschide calculatorul. Îşi verifică conştincios punctajul de SexBook. Respinge cererile de pe Sexville. Da, a strâns destul pentru a avea dreptul la un act sexual liber consimţit cu una din cele 3 tipe care i-au dat cele mai multe sexlikeuri la poza postată la cele 10 profile de pe hi5, facebook, netlog, sexlog etc. Deschide sexmessengerul şi le dă câte un fuckbuzz! Ele îi trimit fişa cu poziţii preferate, muzică preferată, dacă vor lumănări parfumate, sau nu… Bulişor al III lea JR. salivează cum e şi normal de plăcere şi hotărăşte s-o facă cu sexy_pisy_2079. Ea îi dă accept pe virtualsexmirc. Un decor virtual de castel de-a lui Dracula, un pat cu baldachin, în zare se vede luna şi se aud lupii. Îmbracat ca un conte vampir, Bulişor se aruncă peste frageda pradă care-l primeşte cu braţele deschise. Gura ei se deschi…

Bulişor deschise ochii. Incredibil. Şi-n 2090 pică internetul. “Servicii de căcat, îi dau în judecată, m-au lăsat neterminat. Plm, ce dracu fac?”. Privi poza lui Bulă Întâiul aşteptând o inspiraţie divină. Şi atunci, o voce interioară îi spuse: fă-o ca străbunii tăi. Aşa că Bulişor aruncă căcaturile de VR, închise ferestrele inutile de sexbook, sexmess etc, deschise BSPlayer-Porn- Configuration şi, la fel ca strămoşii lui, se lăsa la mâna lui.

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on February 3, 2011 in +18

 

Tags: , , ,

One response to “Sex 4.0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: