RSS

Pozele de pe facebook în viziunea lu’ Bulă

05 Feb

Deoarece Bulă Întâiul are ca hobby şi frecatul facebookului până îi ies ochii (lu’ facebook, nu lu’ Bulă), azi vă voi vorbi despre pozele de profil sau avatarele cum le place specialiştilor să le-alinte, de pă reţeaua asta de socializare şi despre un minim dă reguli pe care trebe să le urmaţi cân vă puneţi moacele la profil. A se observa că nu mă leg de albumele de fotografii unde, nu-i aşa, apar de cele mai multe ori poze gen IOLA turnu’ din Pisa, IOLA în curte la Versailles, IOLA alimentara din Pantelimon unde tejghetara are ţâgări de contrabandă de la fumătorii ucrainieni.

Dacă ar fi după Bulă, toate gagicile de la 18 la 28 de ani ar fi obligate la Terms and condition să aibă poze la profil cel puţin topless, să ştim şi noi ce zace în friendşii pe care îi facem. Şi zic io, s-ar lega mai uşor prietenii, nu? Chiar ar fi reţea de socializare. Dar cum asta e un vis mult prea îndepărtat, Bulă revine la cele câteva reguli…

 • Puneţi-vă faţa, dacă n-aveţi un profil anonim ca Je care mi-am pus sigla şi cam atât. Să ne mândrim şi noi că ne-a acceptat prietenia un model de 90-60-90.
 • Nu vă puneţi poze cu voi la cumetrii, parastase sau petreceri de firmă. De exemplu, Bulă n-ar vrea să apară în poza vreunui coleg, urcată pe facebook, să-l vadă o lume-ntreagă pe fundalu’ pozei dormind cu capu’-ntre stacanele de bere sau dansând din buric pe mese.
 • Ştiu, vă plac animăluţele, mici, pufoase, de-ala de-l fac şi pe Hannibal Lecter să lăcrimeze înduioşat. Dacă nu-s ale voastre, renunţaţi. Oricum cresc, rod tot ce prind şi se cacă pe unde-apucă. Puteţi face un album-gen-animale plăcute ochiului şi urechii.
 • Nu vă puneţi poze cu juma de faţă tăiată, cu un singur ochi, fără ochi sau cu noii voştri adidaşi luaţi după luni de economii din portofelul mamei sau bunicii. Nu ne mai impresionează. Puma are până şi ăla de-mi ridică mie gunoiul.
 • Puneţi poze cu electronice şmechere doar dacă profilul vostru e Smartfone.ro, IloveIphone etc.
 • Mai ales pentru femele. Ştim că sunteţi într-o relaţie şi că n-avem şanse să vă agăţăm pentru ca prietenia de pe facebook să se transforme în ceva mai profund. Da’ chiar nu mă pasionează fotografiile dă profil în care staţi bot în bot cu pisi al vostru. De acord, are cine să vă babardească, cine să vă scoată la clubbing. Ok, aţi câştigat. Mai vb după trei ani de iubire eternă.
 • Lu Picasso îi plăceau chestiile abstracte. Dacă nu sunteţi Picasso sau măcar Brâncuşi, n-are rost la profil să vă puneţi ceva de genul Explozie de grenadă cu sârmă ghimpată pe-un scaun.

Şi cam atât. dacă-mi mai vine, mai completez, dacă nu aştept chestia cu toplessu.

Observaţi că n-am zis nimic de poze gen apus de lună, pădure în ceaţă, bivol african scăldându-se. Astea, din punctu’ de vedere a lu’ Bulă se acceptă.

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on February 5, 2011 in d'ale lu' bula

 

Tags: , ,

One response to “Pozele de pe facebook în viziunea lu’ Bulă

 1. Alinutza

  February 7, 2011 at 12:34 pm

  Trebuia sa exemplifici cu pozele tale, caasa genariland, unii nu pricep.

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: