RSS

Durere cronică de film: Transportatorul, din şofer, s-a făcut mecanic

06 Feb

Ca în fiecare duminică, Bulă Întâiul vă vorbeşte despre câte un film vizionat de propria lui persoană. Iar azi. Bulă NU VĂ RECOMANDĂ The Mechanic decât dacă aveţi pe tavan un poster cu Jason Statham. Şi dacă v-a plăcut seria Transportatorul, exceptând faza cu scosul bombei de pe maşină prin răsucirea căruţii în aer şi încă câteva faze trase de codiţe. Mie mi-o plăcut Transportatorul pentru bătăi, maşini şi chizde. Dar l-am văzut o dat’ şi mi-a ajuns. La fel şi Mecanicul. L-am văzut o dat’ şi gata. Trebe să recunosc că nu-i totuşi atât de prost ca Crank, dar nici nu te ţine cu ocheanele belite de teveu sau să stai cu inima cât un purice că-l dilesc ăia răi pe ăla bun. Nope. Subiectu-i cam aşa: Jason Statham îi un asasin plătit, îşi cunoaşte bine ţintele înainte să le trimită pe veşnicele deşerturi ale vânătorii, ascultă muzică clasică ca să-şi descreţească neuronii, e cel mai bun şi e apreciat de mentoru’ lui Donald Sutherland. Şi periodic babardeşte o curvă bunicică şi repară la o maşină de colecţie. Şi nu-i place să-i atingă nimenea picupu’, că iel ascultă numa’ la viniluri.

Şefii lu’ Donald şi ai lui pun la cale o măgărie, îi dă lu’ Jason contractu să-şi dilească mentoru’ că cică trădase şmecheria, el îl scapă de aşteptarea pensiei. Numa’ că-l cuprinde gheara remuşcării aşa că-l ia pe fiul lu’ Donald, jucat de Ben Foster, un tânăr beţivan şi scandalagiu, să-l înveţe tainele meserie de dilitor dă oameni. Şi-l învaţă, p’ormă descoperă că şi-a rezolvat mentorul cu-n glonţ absolut degeaba, se duc peste bossul boşilor şi-l transformă în tocăniţă. Dar între timp, ăla micu’ se prinde că maestru-l dilise pe tac’su. Şi se pregăteşte să se răzbune. Dacă a reuşit sau nu, nu pot a vă spune, că unii poate vor să vadă filmu’. Măcar din respect pentru chinezoaica aia din The Transporter one.

Pentru a viziona The Mechanic online.

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on February 6, 2011 in cronica film

 

Tags: , , , , , ,

2 responses to “Durere cronică de film: Transportatorul, din şofer, s-a făcut mecanic

 1. Iuly

  February 6, 2011 at 7:42 pm

  Chiar l-am vazut si mi s-a parut bun de pierdut timpul intr-o sambata seara. Uneori chiar n-am dispozitia sa vad filme de Oscar.

   
 2. DoggyStyle

  February 6, 2011 at 9:24 pm

  Dar de ce joaca Donald in asemenea filme, are nevoie de dolari?

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: