RSS

O altă variantă pe care unii o strigă ţigare

10 Feb

Referitor la postu’ de mai jos, îmi fac autocritica şi recunosc, am uitat şi-a 5 a variantă la înlocuitori de ţâgare. Ţâgarea electrică sau electronică, naiba s-o pieptene cu cărare. Părerea mea despre acest accesoriu bun pentru piţipoance părăsite de designeri de hanorace s-a format într-o seară la local cu gaşca de comeseni.

O dădusem, nu pe bere, ci pe vin alb, la carafă, foarte bun, cu apă minerală şi cu mult fumat. Cre’ ca-n seara aia, în 6 inşi am băgat vro 5 pachete. Al şaptelea avea ţâgară din asta cu baterii. Şi pufăia dispreţuitor spre noi care ne-ncărcam plămânele cu smoală şi ne explica ce bine-i de el că bagă plasticu’ ăla-n bot. Pe la orele doo când era chefu’ mai în toi se-ntoarce spre unu’ de stătea la dreapta lui şi îi cere o ţâgare din asta normală. Evident că Bulă et Co s-a pus cu miştourile pă iel. La care omu’, care simţea dorinţa să-i circule nicotina prin trupşor, a mărturisit: i se terminaseră bateriile la şmecherezu’ ăla de ţigare electrică. Aşa că a fumat tutun normal şi nici n-a mai pufăit dispreţuitor.

Pentru cei care fabrică jucărelele astea, faceţi-le băi tăticu’ şi încărcătoare ca la mobile, că vi se apucă clienţii de fumat dacă nu stau bine cu acumulatorii.

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on February 10, 2011 in d'ale lu' bula, vorbe

 

Tags: , ,

One response to “O altă variantă pe care unii o strigă ţigare

  1. DoggyStyle

    February 10, 2011 at 1:45 pm

    Ar mai fi tutunul de mestecat.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: