RSS

Ziua lu’ Valentin nu-i ziua mea

12 Feb

Gata, bărbaţi români, pregătiţi-vă să luaţi calea codrului. Însuşi Bulă Întâiul se va retrage la o locaţie secretă, va bate scânduri în geamuri, va pune lacăte pe uşă şi, cu stocul de bere refăcut şi kilu’ de popcorn pe masă, va aştepta să treacă ziua lu’ Valentin, zi fără de care americănoşii n-ar şti să zică un simplu „I love you”.

Lucru pe care l-am asimilat şi noi, că de, americanu-i miezu din donuts, uitând de Dragobete şi de chestia că nu trebe să fie o zi bolduită-n calendar ca să-i zici femelei cu care te suporţi „te iubesc”. Numa’ că, dacă în timpul anului la întrebarea ei de genul „mă iubi pisi?” răspundeţi cu un îhî nu prea convingător, de ziua lu’ Valentin, majoritatea masculilor care şi-au făcut de cap cu prietenii beţivani pe la meciuri şi locale de strip-tease, trebe să ia poziţie de drepţi şi cu o cutie bomboane, musai in forma de cord, sub braţu stâng, un ineluş în gheara dreaptă şi în dinţi cu-n urs de pluş să se prezinte la uşa femelei iubite ca să-şi prezinte urările de iubire.

După care, cu banii economisiţi vro 4 luni, s-o basculeze într-un club unde să-i ofere cockteiluri gen „sex on the beach cu femeia de servici” şi ceva dansuri lascive pe ritm de house.

Cam aşa se arată chestiei ieşită din coasta noastră c-o iubim şi nu mai putem de doru’ ei. P’ormă vine luna cadourilor pentru femei când rămânem fără bani de bere şi tot aşa trebe să ne dovedim sensibilitatea pe care n-o avem şi latura feminină pe care-o negăm. Iubirea asta americană a devenit la fel ca McDonaldu’. Bagi un hamburger şi zici că te-ai săturat. Îi dai o inimă de pluş pe care scrie musai „I love you” că „te iubesc” sună probabil prea mitocăneşte pentru urechiuşele ei sensibile şi gata, un an de-acu’ încolo ea se preface că te crede c-o iubeşti mai ceva ca sarea-n bucate.

Păi dacă tot îi nevoie să-mbogăţim producătorii de urşi dă pluş şi alte rahaturi roz bombon, s-o facem româneşte de Dragobete.

Aşa că, dragele noastre, dacă avem celularele închise de ziua lu’ Valentin, nu vă-nervaţi, ne auzim de Dragobete. Vom suporta reproşurile voastre, mai ceva ca Mubarak lipsa de putere.

De pe vârf de munte, ascuns ca un dictator sud-american în buncăr, Bulă vă salută.

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on February 12, 2011 in d'ale lu' bula

 

Tags: , , ,

2 responses to “Ziua lu’ Valentin nu-i ziua mea

  1. DoggyStyle

    February 12, 2011 at 10:52 am

    Da-mi adresa ca vreau si eu sa ma pitesc in munti.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: