RSS

Poveştile străzii de luni

14 Feb

Dorind să fie mai sănătos, mai voios şi mai sportiv, Bulă Întâiul s-a deplasat azi spre scârbjob cu ajutorul picioarelor din dotarea proprie. De mult n-a mai stat Bulă să caşte gura la lumea din jur precum o ţaţă de mahala, nervoasă că nu se mai dă Escrava Isaura la teveu.

 • Un el îmbrăcat ca după un accident frontal cu dulapu’ dă haine. Vorbind tare la molecular să-l audă ăi din jur că are gagică de ziua lu’ Velentin: “normal că ţin şi io la tine, i-am zis-o şi lu’ Umflatu’. Normal că vin să ne vedem, trebe să sărbătorim cum se cuvine.  (Cre’ că prin sex 🙂 )
 • Un moş stătea şi se benocla la o vitrină a unui magazin dă gănele. Privirea fixă de vânător de codobatură m-a făcut să mă-ntreb dacă omu’ nu-şi doreşte de ziua lui un shotgun. Decât un Rolex pe care să-l porţi doar la ocazii şi şi atunci să facă ceilalţi mişto de tine că porţi făcături, mai bine să fi de partea care trebe a trăgaciului. Vă daţi seama că moşul  sprijinit de gănel o să fie centrul atenţiei la agapa de 100 de ani de la terminarea liceului.
 • Un jandarm plictisit, rezemat de-un zid muşca dintr-un covrig. Cu pofta necesar unui organ apărător al legii. Un maidanez se oprise-n faţa lui şi amuşina pofticios aroma de cocă. Jandarmu’ muşca şi-l privea pe doggy. Câinele saliva şi-l privea pe organ care tacticos îngurgita ultima bucată de covrig. “Om rău”, gândi Bulă. Să nu-i dea măcar o bucată lu’ câine? Jandarmul s-a desprins de pe zid, s-a uitat la câine de parcă făcea identificarea maidanezilor şi, din buzunar a scos un covrig. Câinele l-a prins din zbor, şi-a-nfipt caninii-n el şi cu coada mişcându-se ca girofaru’ a luat-o mulţumit la pas. “Om bun”, a mai gândit Bulă înainte să intre pe poarta scârbiciului.
Advertisements
 
3 Comments

Posted by on February 14, 2011 in d'ale lu' bula, vorbe

 

Tags: , , , , , , , ,

3 responses to “Poveştile străzii de luni

 1. Ioana

  February 14, 2011 at 3:11 pm

  Doamne ce gatita e azi lumea si umbla de nebuna sa cumpere inimi, flori, bomboane sau ce naiba o mai cumpara! Apropo de gateala un nene la fel de ferchezuit ca cel prezentat de Domnia Sa Bula, cu pantofi de elf, arlechin si alti maimutoi s-a impedicat in fata mea in timp ce mergea tantos cu ochelari de soare la ochi..(cred ca pleca de pe acum la intalneala)

   
 2. DoggyStyle

  February 14, 2011 at 5:54 pm

  Daca ochelari de soare nu e, dragoste nu e. :))

   
 3. Bulă

  February 15, 2011 at 8:24 am

  @ioana
  Cu cat e mai pitiponc masculu’ cand vrea sa se umfle la partea feminina, cu atat mai repede va cadea in nas. Ca mai exista si selectia naturala, din fericire.

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: