RSS

Cum și-a petrecut Gelu M. Ziua de 8 martie

09 Mar
(Ca de obicei, personajele sunt fictive și tot ca de obicei, viața bate filmu’).

Cam ca orice băiat dă băiat, Gelu M. își iubea necondiționat concubina, iar sentimentu’ înălțător al iubirii îl împletea cu mersu’ la sală ca să aibă mușchiu’ frumos conturat. Așa că în dimineața de 8 martie, combinația dintre tricepșii și bicepepșii tunați și sentimentul curat pentru Stela l-au făcut pe Gelu să aibă prima idee de la Revelion încoace (atunci jucase banii de porc la păcănele, de-au mâncat în noapte dintre ani chipsuri). Gelu vroia să-i ofere Stelei o seară de 8 martie cum văzuse el prin filme. Profitând de faptu’ că Stela era la muncă (trebuia s-aducă cineva bani în casa aia), Gelu s-a pus pe treabă: a scos aspiratorul, s-a uitat la el și la pus la loc șoptindu-și în barbă ”ce-s io mă, savant NASA?”. Prin urmare a pus mâna pe mătură, pe cârpa de praf, și-a scos colecția de șosete purtate de sub pat și le-a dus la baie, a spălat chiar vasele. Apoi a comandat doo pizze, a coborât la buticu’ de la colț și-a luat una bucată sticlă cu vin roșu și una bucată bidon de bere (că se știe că berea stinge cel mai bine vinu’). Apoi a căutat prin casă lumănări parfumate și negăsind a folosit și el 4 lumănări rămase de la Paște, doo de la Crăciun și vreo 3 bucăți de la Bobotează.

Apoi, privindu-și bustul atletic în oglinda de pe hol i-a venit ideea ideilor. A mutat prin sufragerie mobila până a făcut un spațiu liber și generos. După care, cu lada de scule a montat de podea și tavan una bucată de țeavă gen bară de autobuz pe care o furase pe când lucra la fabrică ”că nu se știe la ce-o folosi”. A ancorat-o bine de tot și privind-o s-a felicitat: avea să-i ofere Stelei un strip tease masculin să se simtă și ea femeie între femei.

Stela a venit acasă pe la vreo opt că se oprise cu fetele de la muncă să se cinstească de ziua lor. Era puțin clămpiță și asta se vedea pentru că râdea din orice. Gelu a așezat-o pe canapea, a aprins lumănările, a pus muzică (ce altceva decât Joe Cocker) și i-a zis să-l aștepte că vine cu surpriza. Pizzele erau servite, vinul destupat… Îmbrăcat în pantalonii de trening ăia buni, la bustul gol, Gelu a fugit până la bucătărie unde s-a uns din belșug pe corp cu ulei de floarea soarelui (altceva nu avea) să-i strălucească mușchii cum văzuse el la teveu. Apoi, unduindu-se ca un șarpe în prag de apoplexie i-a dansat Stelei prin față, și-a încordat grupele musculare, s-a apropiat lasciv de bară și, luându-și avânt, a încercat să se rotească pe bară numai cu ajutorul mâinilor. Viteza de rotație și uleiul de pe mâini l-au făcut să decoleze din zona bării, să lovească sistemul audio și să ricoșeze în măsuța unde erau pizza și vinul. Sistemul audio a căzut jos, cablurile au tras și televizorul care a căzut peste sistem. Amândouă aparatele s-au spart. Stela a încercat să-l oprească pe Gelu The Human Cannonball, dar acesta i-a alunecat la propriu din mâini. Pizzele s-au combinat cu cioburi și așchii de lemn, vinul a ajuns jumate pe Stela și jumate pe perete, iar Gelu încerca să stingă perdeaua care luase foc de la o lumănare de la Bobotează. A reușit să-l stingă cu berea din bidon.

După trei ore de răcnete, Stela l-a iertat pe Gelu (gestul contează până la urmă). Epuizați s-au dus la culcare (Gelu mai epuzat decât Stela că i-a luat o oră să scape de uleiul de pe corp). Pe la patru dimineața o bubuitură i-a făcut să sară din pat. Bara plecase din tavan cu o bucată din același tavan și căzuse cu mare artă peste ghivecele cu flori ale Stelei. Era deja 9 martie.

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on March 9, 2011 in povesti muritoare

 

Tags: , ,

2 responses to “Cum și-a petrecut Gelu M. Ziua de 8 martie

 1. Diana

  March 9, 2011 at 11:12 am

  Multumesc pentru starea de buna dispozitie …instalata ad-hoc la cetirea celor de mai sus !!! =))

   
 2. Bulă

  March 9, 2011 at 12:53 pm

  Daca cititorii-s happy, Bule is happy.

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: