RSS

Fotbal vrem? Fotbal avem.

30 Mar

După îndelungi preumblări prin town cu ceva trebușoare, Bulă Unu s-a retras la depou. Dat drumul la teveu, scos una bucată carte din biblioteque, tolănit în pat și apucat de citit.

Mai un capitol, mai un căscat, mai privit la Discovery. Relaxare totală. Cartea căzuse din mână, sonorul de la televizor suna precum un susur de cascadă, somnul venea pe la gene și sprâncene. Și tocmai când întinsesem mâna spre o iepuroacă Playboy aud un răcnet. Trezire instantanee, mai instantanee ca nessu, ghemuit în poziția ”atac cu mortiere”, wtf? Oi fi visat.

Mai iau un pic de carte, un pic de teveu. Somn din nou. Deja Hugh Hefner mă invitase la un caviar. Și-aud iar un răcnet. De data asta eram pregătit. Privesc în jur, mă uit după ușă… Totul era okapa. Numai că dilema persista, cine dreaq urlă? Deja mă simțeam ca-n Zona Crepusculară, episoadele alea când se lasă cu răpiri de catre extratereștrii. Și-apoi aud ceva ce m-a liniștit. M-am pus la somn liniștit, pregătit pentru ziua ce avea să vină. Ziuă de muncă când Bulă trebe să fie odihnit. Ceea ce m-a liniștit a fost un îndemn. Ce se-auzea de la vecinu de sus: Așa Mutule, așa bă băiatule!!!! Juca România cu Luxemburg. Cică am și bătut.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on March 30, 2011 in d'ale lu' bula

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: