RSS

Ultima beție a lui Gelu M.

07 Apr

Gelu M. ca homo sapiens ce e are niște păcate la activ. Nimic grav așa că poliția poa’ să dormă liniștită în cașchete. Păcatu pe care te-ai aștepta să-l aibă un om ca Gelu M. s-ar traduce prin darul beției. Dar Gelu nu mai gustă decât cu măsură, maxim doo pahare de bere la bidon seara când concubine Stela se uitează la Trădați în dragoste. Iar Gelu nu mai bea pentru că ultima lui beție l-a făcut să-și dea seama că băutura-I mai perfidă ca o lucrătoare de pe centură.

Totul a început cu o greșeală executată măiastru de Gelu. În loc să ia tramvaiul și să se ducă nabii acasă a hotărât că ceva mișcare nu i-ar face rău de loc. Iar hoinăreala (mai avea 300 de meters până la căsuță) i-a fost întreruptă de Titel, fostul lui coleg de bancă de la seral. Care s-a bucurat așa de mult că l-a zărit încât l-a basculat în prima cârciumă.

Gelu se ferise de sporturi gen halbere sau coniac canoe după episodul cu cazinoul. Numa’ că acum nu avea cum să evadeze. Plus că Titel era haios și știa bancuri noi și pe-nțelesu’ lui Gelu. Iată cum s-au desfășurat ostilitățile (conform amintirilor neclare posedate de Gelu, a martorilor oculari și a patrulei de jandarmi).
Ora 19.40 – Gelu M. și Titel B. au intrat în cârcima ”La sudanezul transpirat” unde au consumat 4 carafe la un kil de vin alb cu apa minerală de rigoare.
Ora 21. 55 – Cei doi s-au deplasat la pizzeria ”Pizza Heatt” unde au luat cina. La pizza au băgat doo Becks de căciulă să nu se simtă sosul iute.
22.44 – Aceleași personaje au servit niște uischianu la restaurantul ”Casa Românească e acasă” fiind dați afară de personalul ce deservea locația pentru că Gelu borâse într-o frapieră cu picior.
23.53 – Titel l-a dus pe Gelu la clubul de strip-tease ”Căluțul nebunatic”. Iar Gelu a făcut așa:
-ras 2 pahare uischi
-cerut în căsătorie doo dansatoare urâte
-ras alte doo pahare fiind respins de dansatoare
-încercat un dans la bară. Primit un capac de la un body guard fără simțul umorului.
-ras uischi
-cerut în căsătorie Titel
-Titel dormea pe masa.
-Gelu suit pe masă, dansat lasciv, trezit Titel care pocnit Gelu. Gelu căzut de pe masă, lovit rău. Început să urle: ”dau foc la șandramaua asta”. Scos afară.
Titel a ieșit să-l caute pe Gelu pe la 5 dimineața. L-a găsit dormind pe-o bancă păzit de doi jandarmi. Nu reușeau să-l trezească A reușit Titel care i-a susurat în ureche: 6 vine Stela. Gelu a sărit în picioare și a început să alerge. Unde? Nimeni nu știe. La 8 când s-a început lucrul la fabrică pe Gelu l-au găsit dormind în dulapul de la vestiar. L-au lăsat acolo considerând că-I o chestie bună. Seara când și-a revenit, Gelu a făcut o criză de panică găsindu-se închis în vestiar. A fost salvat de paznic și scos cu îmbrânceli pe ușa fabricii.
Iar Gelu M. a zis că-I destul de frumos afară să facă o plimbare. La 500 de metri de casă l-a zărit sau I s-a părut că-l vede pe Titel. Vecinii de cartieră jură că-n viața lor n-au văzut om care să fugă mai repede.

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on April 7, 2011 in povesti muritoare

 

Tags: ,

2 responses to “Ultima beție a lui Gelu M.

 1. Diana

  April 8, 2011 at 1:22 pm

  N-a fost pe faza.Gelu…ca daca iera se ducea la boss si ii cerea bani pe ore suplimentare….
  Deh…. nu degeaba se spune ca alcoolul dauneaza grav sanatatii….(mintale!!!)

   
 2. Doggy Style

  April 8, 2011 at 3:42 pm

  Adevarat spus. Ca vb aia sa stai la bautura tot un fel de munca este.

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: