RSS

Tu cum ți-ai petrece sfârșitul lumii?

19 May

Dacă nu știați, vă anunță Bulă The First: cică pe 21 ale lunii ăsteia, anul curent vine the end of the world. Mă rog, asta a zis-o unu de se crede profet în țara lui, chestie total neadevărată. Dar nu la asta vreau să ajung. Ci la întrebarea din titlu: ce-ai face dacă ai fi sigur că mâine se duce totul pe copcă, că e the big finale, că…?

Iată câteva idei de la Bulă Întâiul pentru tine cetitorule care poate, speriat de această perspectivă ai rămas în pană de idei:

1. Dă-ți televizorul pe-un canal din ăla de prezintă cearta columbenilor, divorțul zăvorenilor, silicoanele nuștiucui. Dă sonorul la maxim. Și pe urmă aruncă-l naibii pe geam. Ai grijă să nu dilești pe vreunu căci ar fi cam nașpa să te prindă sfârșitul pe arestul poliției.

2. Du-te la cel mai scump local pe care-l știi. Bagă în tine ca și cum ar fi ultima zi de pe pământ (ceea ce și este) bea cele mai scumpe și fine băuturi după care sari geamul la budă și taie-o. N-o să le mai pese la ăia că le-ai dat o țeapă mai mare ca PIB-ul Andorrei.

3. Ți-a fost frică de bungee jumping, sky diving, zboru cu deltaplanu, cu parapanta? Găsește ocazia să faci așa ceva. Dacă găsești într-un timp așa de scurt pe urmă stai și te-ntreabă cum dracu ai ajuns să ai o slijbă de căcat când tu ești așa capabil/ă.

4. Dacă vrei să sfârșești mai repede ieși în parc, ochește un grup de pnsinari, de preferință foști militari și zi-le că-i iubești pe Băsescu și Boc. Sfârșitul pentru tine va veni mai repede.

și

5. Fură un Ferarri și du-te până la bibliotecă. Ai și tu ocazia să citești o carte. Să fie ceva de genul ”Profeții despre sfârșitul lumii”. Acum că ai făcut-o și pe asta suie-te înapoi în Ferrari și urmează punctul 2.

ps. Dacă trecem și de ziua de 21 Bulă vă sfătuiește să nu încercați cele de mai sus. Sau da, de ce nu? 🙂

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on May 19, 2011 in d'ale lu' bula

 

Tags: ,

One response to “Tu cum ți-ai petrece sfârșitul lumii?

  1. Diana

    May 20, 2011 at 7:13 pm

    Daca as avea eu atatia bani in cont precum ala de il anunta….

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: