RSS

Secimene

24 May

Doo. Azi pe strasse. Unu cu-n tricoo de fotbaliator, blugi treisferturi cu ținte, celularu-n gheară care cânta trist o manea și-o frează gen creastă, ras pe laterale și lăsată o coamă de parcă iera poneiul lu Albă ca Zăpada aia de la Dero.

Altu, pe căldură caniculară ce ie afară cu-o geacă kaki cu mâneci lungi gen ”mi-aș dori să fiu rambo, dar n-am brandu lui” cu niște brățărele de plastic/cauciuc/dracu știe ce material iera, și cu o freză gen găină asasinată de mafie. Niște lațe pe laterale care-i acopereau urechile, păr lung la ceafă și o creastă făcută cu gel sau mai degrabă cu apă cu zahăr care i se ridica în creștetu lu cap. Fac pariu că puteai să montezi un paratrăznet pe freza lu ăsta. O bilă albă: n-asculta manele la telemobil.

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on May 24, 2011 in d'ale lu' bula

 

Tags: , , ,

2 responses to “Secimene

 1. Connan

  May 24, 2011 at 12:29 pm

  Uneori cand ies pe strada ma simt ca la gradina zoo. Au unii niste freze, cercei, vopsiti, manele pe telefon etc. Acum nu-i vorba ca trebuie sa-i luam de pe strada sa-i tundem, dar unii arata de parca-s din filmele cu zombi. Dar pana la urma daca nu-si lasa parul in mancarea mea. In schim pe aia care asculta manele pe telefoane le-as baga aparatele pe gat.

   
 2. cineva

  May 24, 2011 at 12:39 pm

  D-aia mi-e frica de Iulie,ca atunci racesc si mi-i frig si iau bluza groasa si nimeni nu ma crede. De fapt ma cred cei ce pun mana pe mine sa vada e febra am.
  P fu intentionat sa rezulte ceva derivat din sec?

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: