RSS

Bulă news de vineri: evadarea cu valiza, bomba clopoțel și să nu-ți împuști mașina

08 Jul

Gutten tag mein cititori. Azi fiind doar vineri (prin cap vă umblă miros de grătar și gust de bere rece, i know) vă prezint trei știri, una mai de week-end decât alta:

-Juan Ramirez era și el un pușcăriaș dintr-o minunată pușcărie mexicană. Și primind el vizita conjugală a prietenei lui, s-a gândit să evadeze. Și cum prietena venise pregătită cu un geamantan, s-a ghemuit omu-n el mai ceva ca Houdini la spectacol și a dat să iasă. A fost prins de gardieni. Când s-o elibera poate se duce la circ să se facă contorsionist din ăia.

-Următoarea chestie se petrece în Uganda. Unde o echipă a organizației anti mine (mine de război, se înțelege, da?) s-a dus la o școală din mediul rural. Să vorbească tocmai despre pericolul minelor de câmp, a explozibililor etc. Iar spre groaza lor au observat că, profesorii de acolo, aruncau cu pietre într-o bombă neexplodată ca să-i cheme pe elevi la cursuri din pauză. Un clopoțel de-a dreptul exploziv. S-ar putea ca profesorii de acolo să fie români care n-au luat bacul anul ăsta.

ultima pe listă cu voia mea este știrea conform căreia un americănos, supărat pe mașina lui, i-a tras bărbătește niște gloanțe în caroserie. După care a refuzat să speak cu police venită la fața locului. Cum la americani poliția e poliție, omul a ajuns la pârnaie. Până la urmă are și mașina drepturile ei.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 8, 2011 in bula news

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: